Barion Pixel

Gyakori kérdések

(feltöltés, bővítés alatt)

Mi a mintalecke?

A videósorozatok első két leckéjét mintaleckének állítottuk be, ami azt jelenti, hogy regisztrációtól vagy beiratkozástól függetlenül bárki megnézheti.

Hogyan lehet beiratkozni?

A beiratkozáshoz először regisztrálni kell az oldal jobb felső részén lévő belépés/regisztráció menüpontra kattintva. Itt olyan alapadatokat kérünk, melyek az oldal használatához szükségesek. A tanulói vezeték és keresztnevén, az email címen és a jelszó megadásán kívül elkérjük a tanuló jelenlegi osztályát is. Erre azért van szükségünk, hogy a beirattkozottak számára készíthessünk további tartalmakat.

Mennyibe kerül egy tanfolyam?

A tanfolyamok árazása nem egységes. Az aktuális árakat az árlista oldalon, vagy a tanfolyamok listában a Kezdjük! gombra kattintva lehet megtekinteni.

Hogyan lehet fizetni?

Jelenleg két fizetési mód közül lehet választani. A PayPallal történő fizetéskor a felület átirányít a PayPal felületére. A Barionos fizetés választásával bankkártyás fizetésre van lehetőség. A rendszer mindkét esetben értesítést küld megadott email címre a sikeres fizetésről. Természetesen számlát is küldünk.

Kaphatok-e számlát, ha cégként vásárolok?

Természetesen erre van mód. A rendelés megadásakor, a számlázási adatok kitöltésekor elegendő az adószámot megadni. A rendszer ezalapján kitölti a NAV rendszerében tárolt adatok alapján az űrlap további részeit.